Rólunk

Cégünk 1996 óta foglalkozik konzumer-, illetve ipari hardverek kereskedésével, szervízelésével, üzemeltetésével.

Vállalkozásunk kezdetén otthoni-, irodai-, illetve vállalati környezetbe szánt számítógépek és PDA-k (Personal Device Assistent) értékesítésére, szervízelésére specializálódtunk.

Mára termékpalettánk nagyban bővült mind az ipari, mind a konzumer eszközök terén; notebookok, tabletek, gépjármű fedélzeti gépek (box pc – board computer, tablet/nagyképernyős terminál), kéziszámítógépek, vonalkód olvasók, beépíthető PC-k, panel PC-k, mobil nyomtatók, ipari okostelefonok értékesítését, szervízelését végezzük.

Cégünk olyan megoldásokat kínál a kereskedelem, ipar, mezőgazdaság szereplőinek, amely innovatív, gyors és biztonságos költségmegtérülést eredményez néhány éven belül.

Vevőink megelégedésére a komplex megoldásokhoz az ügyfél igények megismerését követően projekt szemlélettel közelítünk, képesek vagyunk zökkenőmentesen együttdolgozni a megrendelő által kijelölt partnerrel.

Tevékenységünk során a magas szakmai tudást, a minőségi munkát és az együttműködést alapértékeknek tekintjük, amelyeknek a fenntartására és fejlesztésére sok energiát fordítunk – ez a feltétele annak, hogy előrehaladásunk kulcsa továbbra is a mi kezünkben legyen.